Umyjemto na veletrhu Purpo 2017 uvedlo revoluční systém odstraňování graffiti

,

Odstraňování graffiti byl až do letošního roku velký problém pro mnoho majitelů nemovitostí, bytová družstva, městské části, obce nebo například školy. Chcete se dozvědět, jak zatočit s graffiti jednou provždy?

Tým Umyjemto.cz na veletrhu Střechy Praha 2017 – Purpo ve dnech 9. – 11. 2. 2017 představil revoluční produkt, používaný už 7 zemích světa. A nyní přichází poprvé do České republiky!

Věděli jste, na kolik vyjde se stávajícími technologiemi odstranění 1 m2 graffiti? Tyto náklady se v průměru pohybují okolo 2 000 Kč. S novým produktem Graffiti Safewipes jsou náklady na mytí graffiti pouhých 60 Kč na 1 m2. Tyto Graffiti Safewipes, tedy „Ubrousky pro odstraňování graffiti“, vám tým Umyjemto na veletrhu názorně předvedl. Součástí prezentace byly ukázky snadného mytí graffiti přímo na místě. Zároveň jste si účinnost tohoto revolučního systému mohli na veletrhu vyzkoušet sami.

Ubrousky pro odstranění graffiti byly vyvinuty našimi partnerskými společnostmi z Austrálie a USA. Tyto společnosti mají s úplným očištěním měst od graffiti více než 30 let zkušeností. Ubrousky Graffiti Safewipes jsou jejich nejnovější inovací.

Produkt Graffiti Safewipes, laicky označovaný jako úplný „odstraňovač graffiti“, je zcela zdraví nezávadný. A tím zdaleka výčet výhod Ubrousků pro odstraňování graffiti nekončí. Ekologické čištění a mytí graffiti bylo donedávna velice problematické. Nyní je však otázka, jak odstranit graffiti, takovým způsobem, aby to nebylo pro prostředí škodlivé, zodpovězena: Ubrousky pro odstranění graffiti jsou ekologickým čistícím prostředkem, který se rychle biologicky rozloží. Jinými slovy, vůbec neškodí pracovníkům, obyvatelům, ani prostředí jak uvnitř, tak vně budov.

Pokud vás tento anti graffiti produkt zaujal, jistě vás zajímá, jak se to má s jeho používáním. Použití našeho produktu na odstranění je velmi snadné. Zvládne ho například každý typický středoškolský uličník! Přesvědčte se o tom sami v následujícím videu:

Pro více informací a objednání ubrousků navštivte web Graffitisafewipes.cz. Vyzkoušejte si na vlastní kůži, jak čištění graffiti může být snadné, levné a rychlé!